Hledám
Hledat
Zavřít

Körperglück by Carina Kirschner

Vöcklabruck, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí

S Cantienica® ke štěstí těla!

Cantienica® je metoda pro formování postavy a držení těla s anatomickou, terapeutickou přesností. Jedná se o cvičení celého těla se zaměřením na pánevní dno, které posiluje, tonizuje a tvaruje tělo zevnitř ven, optimalizuje základní držení těla a odstraňuje problémy s držením těla (pokrčené nohy, předklony, deformity chodidel, shrbená záda, propadlá záda atd.). Díky intenzivnímu uvědomování si vlastního těla se naučíte vcítit do svého těla a zažijete pocit pohody, který vás bude provázet v každodenním životě. Budete jinak chodit, jinak stát a cítit se lépe a budete se moci (opět) pohybovat bez bolesti až do vysokého věku.
Pokud chcete znovu získat lehkost, kterou si pamatujete z dětství, a dosáhnout své nejlepší osobní formy, pokud jde o držení těla, sílu, pružnost a vzhled, Cantienica® je pro vás tou správnou cestou.


Cantienica® v těhotenství a při rekonvalescenci po porodu
Připravte své tělo optimálně na porod a posilte pánevní dno (zejména jeho nejvnitřnější vrstvu, tzv. "levator ani") pro silný porod. Optimalizací nastavení páteře a posílením hlubokých zádových svalů lze snížit napětí a bolesti zad a chránit vaše břicho před přetížením.
Ideální je doprovázet těhotenství přípravkem Cantienica®, abyste předešla různým potížím a zároveň si udržela vnitřní sílu. Cviky jsou vždy přizpůsobeny vašemu rostoucímu bříšku. Svaly hlubokého pánevního dna udržují stabilitu pánve, podporují vaše miminko a pomáhají při porodu.
Díky tomu můžete těhotenstvím procházet s lehkostí a užívat si ho s velkým vědomím svého těla.

Získejte zpět svou sílu a kondici účinně a trvale po porodu.
Posilujte a propojujte pánevní dno (levator ani) s celým břišním a zádovým svalstvem, uvolňujte napjatá ramena a pomalu se zaměřujte na své držení těla. Naučte se zvládat nové nároky každodenního života s miminkem, naslouchejte svému tělu a udržujte ho v kondici a výkonné.
Mimochodem, diastázy přímého svalu a další potíže, jako je výhřez dělohy, hemoroidy a inkontinence, mizí s touto tréninkovou metodou velmi snadno - i po měsících/letech - nikdy není pozdě na dosažení viditelných a znatelných výsledků!

  • po dohodě
  • Přihláška nutná

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • WC
  • kabiny
  • Vhodné za každého počasí
  • Vhodné pro seniory
  • Vhodné pro jednotlivce
  • Vhodné s přáteli
  • Vhodné ve dvou

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Körperglück by Carina Kirschner
Gmundner Str. 5
4840 Vöcklabruck

telefon +43 676 842927573
E-Mail carina@körperglück.at
web www.körperglück.at
https://www.körperglück.at

kontaktní osoba
Carina Kirschner

Zákonné kontaktní údaje

Körperglück by Carina Kirschner
Gmundner Str. 5
AT-4840 Vöcklabruck
carina@körperglück.at
https://www.körperglück.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA