Hledám
Hledat
Zavřít

Verein Wirtschaft Steyrtal

Molln, Oberösterreich, Österreich
Naším cílem je posílit ekonomiku ve Steyrtalu a tím i kvalitu života v našem krásném regionu. Na webových stránkách www.wirtschaftsteyrtal.at vám představujeme širokou škálu výrobků a služeb, které nabízejí firmy ve Steyrtalu.
Síť vznikla před deseti lety s 64 členskými společnostmi a rozpočtem 120 000 eur - dotace z programu Leader. Dnes je v síti 130 společností. Karl Schwarz k tomu říká: "Je také potěšující vidět, co se za posledních deset let vytvořilo. Důležité je, že přidaná hodnota zůstává ve Steyrtalu." Obzvlášť velký ohlas má Steyrtal Card neboli aplikace. "Dosáhla již dvou milionů prodejů," říká Schwarz. "Chceme být i nadále silným partnerem pro firmy ve Steyrtalu - malé, ale vynikající obchodní lokalitě. Jsme na dobré cestě a budeme regionu a jeho podnikům sloužit i v budoucnu. Steyrtal má skvělý 'Leit' se skvělými předními společnostmi."

600 podniků s 2 500 pracovními místy
"Úspěch spočívá v tom, že podniky v této síti realizují program samy. Velká část z nich tak činí dobrovolně a především proto, aby aktivně přispěly k místnímu životu," popisuje faktor úspěchu jeden z koordinátorů, vedoucí okresní kanceláře WKO Siegfried Pramhas. "600 podniků s 2 500 pracovními místy. Na malou hospodářskou oblast je hustota členských podniků obrovská."
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Verein Wirtschaft Steyrtal
Waldeggstraße 1
4591 Molln

telefon 7584 40910 - 10
E-Mail office@wirtschaftsteyrtal.at
web wirtschaftsteyrtal.at/
https://wirtschaftsteyrtal.at/

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA