© Foto Oberösterreich Tourismus GmbH/Robert Maybach: Entspannter Herbsttag am Rand des Schwimmteichs in den Geinberg5 Private Spa Villas im Innviertel.
Eine Frau mit einem Buch sitzt auf einer Liege am Rand des Schwimmteichs der Geinberg5 Private Spa Villas im Innviertel.
Hledám
Hledat
Zavřít

Hösshalle Hinterstoder

Hinterstoder, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí
  • vhodné pro skupiny
  • vhodné pro kočárky

Od roku 2002 má vesnička světového poháru Hinterstoder neobvyklé místo s Hösshalem. Do starého vesnického centra, s výhledem na okolní vrcholky mrtvých hor, se vnesla kůra pokrytá neupraveným modřínem modřínem z neúrodné půdy. Za touto puristickou strukturou, která již získala Cenu za hornorakouskou výstavbu dřeva, patří jedno z nejmodernějších středisek událostí v zemi.

Dobře promyšlený koncept místnosti a nejmodernější technologie nabízejí organizátorům flexibilitu, kterou potřebují. Od akcí světového poháru po jazzových dílnách po lékařské kongresy se rozšiřuje široká škála možných aplikací. V každém případě mohou hosté Hösshalle očekávat výjimečnou atmosféru s výhledem na stejně výjimečnou krajinu.

Uspořádat, kde ostatní chodí na dovolenou. Hösshalle nabízí organizátorům, kteří hledají místo s vkusem v jedinečné horské údolí, infrastruktuře, která nezanechává nic, co by bylo žádoucí. Centrum Hösshalle v centru střediska Hinterstoder je moderním střediskem akce a seminářů, které zaujme svou moderní, oceňovanou architekturou uprostřed impozantní horské scenérie a technického vybavení.

Spojení s optickými vlákny a nový laserový projektor optimálně podporují prezentaci. Hala s rozlohou 270 m² nabízí dostatek prostoru pro až 200 hostů u stolu nebo 300 návštěvníků v řadách křesel. Seminární místnost v horním patře (85 m²) s otevřenou terasou nabízí ideální prostředí pro vaše semináře a semináře.

Během 10 minut chůze se dostanete k sedmi tříhvězdičkovým zařízením (240 pokojů) a dvěma čtyřhvězdičkovým zařízením (40 pokojů), které jsou krásně zařízené a milují majitelé. Turistická kancelář Hinterstoder vám pomůže při hledání ubytování.

Díky své centrální poloze v srdci Rakouska a přímému spojení na dálnici Pyhrn (A9) se snadno dostanete do Hinterstoderu odkudkoliv, a to i přes městskou dopravu přímo do centra města.

Sálová sála se může pochlubit kolem 300 lidí v řadách a 200 lidí u stolu. Vedle velkého sálu má Hösshalle v horním patře menší seminární místnost o rozloze 85 m². Pro příležitostnou atmosféru v přestávkách, prostorné foyer s elegantním barem a připojenou terasou.

Pokud jde o organizaci vaší akce, tým Hösshalle vám rád pomůže jako spolehlivý partner. Obraťte se na obecní úřad Hinterstoder - vyžádejte si informační složku.

Na akcích nebo dle dohody!

nadmořská výška

591 m

dosažitelnost / příjezd

Höss Halle Hinterstoder se nachází přímo v centru Hinterstoderu, naproti kostelu!

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
Všeobecné informace o cenách

Seminář Balíček:
(včetně nájemného, provozních nákladů, stavebních služeb a úklidů)

  • Denní paušální sazba haly pro akce od EUR: 830,-
  • -Denní paušál za seminární místnost od EUR: 402,-

další informace na vyžádání!

  • Vhodné za každého počasí
  • Vhodné pro skupiny
  • Vhodné pro kočárky
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Hösshalle Hinterstoder
Nr. 38
4573 Hinterstoder

telefon +43 7564 5255
fax +43 7564 5255 - 23
E-Mail gemeinde@hinterstoder.ooe.gv.at
web www.hinterstoder.ooe.gv.at
https://www.hinterstoder.ooe.gv.at

kontaktní osoba

Gemeinde Hinterstoder
Nr. 38
4573 Hinterstoder

telefon +43 7564 5255
fax +43 7564 5255 - 23
E-Mail gemeinde@hinterstoder.ooe.gv.at
web www.hinterstoder.ooe.gv.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý
anglicky

powered by TOURDATA