Hledám
Hledat
Zavřít

Liedertafel Ried 1846

Ried im Innkreis, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí

Liedertafel 1846 Ried je nejstarší klub ve městě Ried a pravděpodobně jeden z nejstarších klubů v Rakousku. Liedertafel byl původně založen jako mužský sbor, ale již přibližně 100 let je sborem smíšeným.
Repertoár Liedertafelu zahrnuje všechny oblasti sborové hudby a pod vedením sbormistra Dr. Christiana Mayrhofera se neustále rozšiřuje. Zpívá se zde vše, co členy sboru baví, od duchovní hudby po madrigaly, od lidové hudby po pop a jazz.
"Riederův advent" v sobotu před Vánocemi a jarní koncert v květnu jsou koncertními stálicemi v roce. Pořádají se také mše a sbor rád zpívá i na akcích na pozvání. Díky každoročnímu výletu sboru, společné oslavě Cäcilien a grilování není zanedbáváno ani společenské setkávání. Přibližně 40 aktivních členů se schází každý čtvrtek v 19.30 hodin na zkouškách v nové klubovně v hudební škole (vchod Schwimmbadstraße15 suterén). Sbor má přestávku i během školních prázdnin. Aktuální informace o činnosti sboru poskytuje vitrína v "Dim-Ecku" v centru Riedu. Sbor vždy rád přivítá nové členy!
Pokud rádi zpíváte, jste srdečně zváni, abyste se k nám přidali.
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vhodné za každého počasí

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Liedertafel Ried 1846
Konviktstraße 8
4910 Ried im Innkreis

telefon +43 650 5311997
E-Mail racher@inext.at

kontaktní osoba
pan Fritz Racher
Konviktstraße 8
4910 Ried im Innkreis

telefon +43 650 5311997
E-Mail racher@inext.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA