Hledám
Hledat
Zavřít

Autohaus Schernthaner

Vöcklabruck, Oberösterreich, Österreich

Dílna "Auto Toni Em" byla založena v roce 1950, v následujících letech se postupně rozvíjela a o 20 let později ji převzal syn Rudi Em. Místo v Linzer Straße ve Vöcklabrucku má tedy dlouhou tradici, a přesto sem od začátku roku 2017 vane svěží vítr:

Hermann Schernthaner opět přebírá podnik a vede ho do budoucnosti. Slovní hříčka "Sternthaner" není náhodná - Hermann s sebou přece přináší 35 let zkušeností a velkou dávku vášně pro značku Mercedes-Benz. Počínaje vyučením v oboru automechanik, přes práci přímo u importéra a jako manažer jednoho z největších dealerství Mercedes-Benz v Rakousku - až po realizaci svého celoživotního snu vést vlastní podnik.

Převzetím se osvědčené odborné znalosti pana Ema spojily s inovativními nápady a produkty a výrazným rozšířením sortimentu.

Mezitím byl podnik ve všech oblastech modernizován a veden do budoucnosti rodinou Schernthanerových. O všechny typy pohonů se v naší dílně dobře starají specializovaní mechanici a rádi vám poradíme s nákupem ojetých, ročních nebo předváděcích vozidel.

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Autohaus Schernthaner
Linzer Str. 20
4840 Vöcklabruck

telefon +43 7672 72246
E-Mail office@mercedes-schernthaner.at
web www.mercedes-schernthaner.at/
https://www.mercedes-schernthaner.at/

Zákonné kontaktní údaje

Autohaus Hermann Schernthaner e.U.

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA