Hledám
Hledat
Zavřít

Kammerorchester Attnang-Puchheim

Attnang-Puchheim, Oberösterreich, Österreich
https://www.kammerorchester-ap.at/locations/georgskirche/

Úkolem orchestru bylo a je obohatit kulturní život naší domovské obce Attnang Puchheim s cílem představit alternativu k tomu, co se dosud nabízelo.

Proto i nadále pěstujeme barokní a klasickou hudbu. To dokumentuje náš cyklus koncertů "Besinnlich in den Advent" v kostele Georgskirche Puchheim, který se koná od roku 1989 z iniciativy předsedy Oskara Aichingera a ředitele orchestru Hanse Schiffhubera. Důvodem vzniku této koncertní řady bylo mimo jiné nabídnout alternativu a obohacení k obvyklé populární adventní literatuře.

Kromě toho se snažíme na našich koncertech představovat sólisty s profesionálním zázemím a také nabídnout mladým umělcům z okolí možnost vystoupit s doprovodem orchestru.

Zvláštním počinem, za který vděčíme našemu uměleckému vedoucímu panu Schifflhuberovi, je kontakt, který dodnes udržujeme s některými hudebníky z Vídeňské filharmonie, kteří s naším orchestrem hráli jako začínající mladí umělci.

Kromě výše zmíněné hudby pěstujeme také hudbu duchovní a můžeme se pochlubit několika kvalitními výkony tohoto druhu. Naše koncerty obohacuje zejména také skutečnost, že komorní orchestr spolu s chrámovým sborem baziliky Maria Puchheim vytváří hudební rámec slavnostních bohoslužeb.

Během několika posledních desetiletí se nám podařilo nadchnout stálé publikum, na které jsme velmi hrdí a kterému patří zvláštní dík.

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Kammerorchester Attnang-Puchheim
Buchengasse 143
4800 Attnang-Puchheim

mobilní +43 699 108066816
E-Mail info@kammerorchester-ap.at
web www.kammerorchester-ap.at/
https://www.kammerorchester-ap.at/

kontaktní osoba
pan DI Friedrich Höchsmann

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA