Hledám
Hledat
Zavřít

Angelika's Reitpädagogik & Reittherapie

Alberndorf in der Riedmark, Oberösterreich, Österreich
Zřejmě jsem byla odjakživa holka na koně, protože jsem velmi brzy, už v šesti letech, měla možnost se s koňmi a poníky setkat na různých farmách v mém okolí. Všechno mě na nich fascinovalo a jezdit na nich bylo mou největší touhou.

Narodila jsem se v roce 1973 a jsem hrdou maminkou dvou krásných synů (2003 a 2004). Můj dlouholetý partner a nejlepší přítel je rozený farmář a správce naší farmy v pravém slova smyslu.

Dlouho jsem si přála spojit svou profesi učitelky s chovem koní. Tito úžasní a citliví tvorové, kteří žijí zcela přítomným okamžikem, obohacují můj život už tak dlouho! Učí nás přijímat odpovědnost, být spolehliví a spravedliví, abychom si získali jejich důvěru. Ale také důslednosti a empatii, trpělivosti a soustředění. To všechno jsou úžasné vlastnosti, které chceme, aby měly i naše děti!

Za své osobní přednosti bych označila své vzdělání kvalifikovaného pedagoga pro osoby se zdravotním postižením a kvalifikovaného sociálního pedagoga s různými dalšími kvalifikacemi a svou dlouholetou práci a zkušenosti s lidmi ve zvláštních životních situacích, v různých sociálních oblastech a řídících funkcích, svou empatii, citlivost a nasazení.

Jako jezdecká pedagožka podle metod Sabine Dell'mour jsem v roce 2021 absolvovala na Vysoké škole zemědělské a environmentální pedagogiky ve Vídni školení akademického jezdeckého terapeuta/hipoterapeuta HIPS.
Naše farma je nejen rájem pro velké i malé koně, psy, kočky, prasata, slepice a krávy, ale také místem, kde děti mohou být jednoduše dětmi - a zároveň se něco naučit!

"Zwieauer" je fungující statek v krásném Mühlviertelu s poli, lesy a loukami. Zabýváme se chovem dojnic a výkrmem skotu. Farma hraničí se sítí uzdeček Sterngartl, která nabízí nádherné výlety krajinou a napojuje se na síť turistických stezek Mühlviertel. Můj dlouholetý partner a nejlepší přítel hospodaří na farmě na plný úvazek a s velkou láskou ke všem zvířatům, která na farmě žijí.

  • po dohodě
  • Přihláška nutná

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • jezdit na koni
možnosti placení
Jiné možnosti platby
bankovní převod
  • Vhodné pro děti (3 - 14 roky / roků)
  • Vhodné pro mladistvé
  • Vhodné s dítětem
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Angelika's Reitpädagogik & Reittherapie
Greifenbergweg 1
4211 Alberndorf in der Riedmark

mobilní +43 676 5081508
E-Mail angelika.kaar@gmx.at
web www.reitpaedagogik-reittherapie.at/…
http://www.reitpaedagogik-reittherapie.at/index.html

kontaktní osoba
paní Angelika Kaar


E-Mail angelika.kaar@gmx.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA