Hledám
Hledat
Zavřít

der biberhof

Windhaag bei Freistadt, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné pro skupiny

Jako zemědělci jsme nadšeni z toho, že můžeme spotřebitelům poskytovat vysoce kvalitní potraviny, které rostou přímo u nás.

Regionálně vypěstované a zpracované zemědělci!

Protože domácí produkty prostě chutnají lépe!

Naší zásadou je vyrábět pouze produkty, které mohou růst na našich vlastních polích, v často chladném klimatu Mühlviertelu. Inspiraci tak nacházíme v tom, co nám příroda může dát.

A protože dobré nápady nejen přenášejí minulost do současnosti, ale také vytvářejí nové věci, vyvíjíme něco zcela jedinečného, vytvořeného z toho, co vždy rostlo na našem prahu.

Od roku 2016 otevíráme dveře všem milovníkům jahod. Navštivte nás, užijte si sběr ovoce a krásnou krajinu Mühlviertelu a odneste si domů lahodné bio jahody. Zda je pole aktuálně otevřené, se dozvíte na infolince sklizně.

Sklizňová horká linka: +43 677 62847246!

Jak báječně chutná jídlo, které bylo sklizeno vlastníma rukama - a tak vám zhruba od poloviny července dáváme příležitost, abyste pro sebe a své blízké sami vytáhli brambory ze země.

Na všechno jsou bylinky a kdo ví lépe, co vaše tělo potřebuje, než vy? Proto vám nabízíme možnost nasbírat si bylinky sami - nasušíme je pro vás a pošleme vám je.

Projděte si rukama různé sluncem prohřáté bylinky, vychutnejte si intenzivní chutě a čerstvý mühlviertelský vzduch.

Včely jsou našimi nejdůležitějšími opylovači . Ale nejen to, víme, že kromě medu je mnoho dalších včelích produktů zdraví prospěšných. Vzduch v úlu je obohacen o pryskyřici, pyl, propolis a vosk a má pozitivní vliv na plíce a dýchací cesty.

V našem včelím vzdušném salonu máte možnost vstoupit do vzdušného prostoru úlu (maska).

Doporučujeme, abyste si denně vyhradili půl hodiny na relaxaci a inhalaci příjemně ochuceného včelího vzduchu v naší včelí vzdušné místnosti při poslechu klidné hudby nebo čtení knihy.

Bienenluftstubn je otevřen od května do října. Začíná osobní schůzkou s vámi, kterou si předem telefonicky domluvíte. Poté je tento projekt provozován na samoobslužném principu jako všechny ostatní.

Jedna, dvě, tři ... bylinky, olej a hořčice! To je motto pro prohlídky farmy. Cesta od lisu na olej přes bylinkovou zahrádku a její sušení až po ochutnávku našich mnoha hořčičných výtvorů. Další informace získáte na telefonním čísle 0664/1430272 nebo prostřednictvím kontaktního formuláře.

Stále hledáme nové distribuční partnery, abychom vám mohli naše potraviny zpřístupnit ve vašem okolí. Stejně jako na sebe a své výrobky klademe vysoké nároky na kvalitu prodejen. Dáváme přednost bioobchodům a farmářským prodejnám, které odebírají produkty především přímo od zemědělců, aby vám kvalitní farmářské produkty dodaly až domů.

  • Ocenění "Nejkrásnější statek Horního Rakouska" v roce 2017
  • Ocenění za ochranu klimatu v roce 2007

  • stále otevřeno (24/7)

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • s BIO zertifikátem
  • AMA region zážitků
  • Vhodné pro skupiny
  • Vhodné pro školní třídy
  • Vhodné pro seniory
  • Vhodné s přáteli
  • Vhodné ve dvou

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


der biberhof
Pieberschlag 11
4263 Windhaag bei Freistadt

mobilní +43 650 9927497
E-Mail bio@biberhof.com
web www.biberhof.com/
https://www.biberhof.com/

Navštivte nás také na

navštiv naši fanouškovskou stránku na Facebooku navštiv nás na Instagram náš videokanál na Youtube
kontaktní osoba
rodina Leo & Franziska Friesenecker
Pieberschlag 11
4263 Windhaag bei Freistadt

mobilní +43 650 9927497
E-Mail bio@biberhof.com
web www.biberhof.com/

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA