Hledám
Hledat
Zavřít

Wood Fashion

Vorderweißenbach, Oberösterreich, Österreich
Naše poslání

100% móda - 100% udržitelnost - 100% originalita

Wood Fashion je 100% móda, ale pouze 10% spotřeba zdrojů - se 100% módní všestranností. Naším posláním je férová designová móda s etickými a ekologickými standardy - a poctivým obsahem.

Chceme udělat svět lepším místem

Ano, považujeme se tak trochu za dobrodince, to rádi přiznáváme. Protože myšlenka a realizace naší čisté, přírodní, rakouské módy pochází od nás. Doma mezi kopci Mühlviertel, na okraji Šumavy, milujeme a vážíme si naší přírody. Proto dává smysl chtít vytvořit něco, co je stoprocentně udržitelné: moderní módu s malou, ekologickou stopou.

Za značkou Wood Fashion stojí Dietmar Hehenberger, hoteliér a stavební podnikatel, kterého vždy něco trápilo: móda byla buď krásná, nebo šetrná k životnímu prostředí - nikdy však obojí. Myslel si, že by to mělo být jinak. Takhle to dál nejde, říkal si. A tak ho napadlo spojit udržitelnost a ekonomickou efektivitu s pořádnou špetkou idealismu a vytvořit něco zcela nového.

Vyhledal odborníky z různých oblastí: módního návrháře Emanuela Burgera, výrobce vláken Lenzing AG, výrobce tkanin Feinjersey a výrobce oděvů Löffler. Když je všechny spojil dohromady, nastal čas: po několika neúspěších a osmi vývojích látek a více než roce tvrdé práce se zrodila značka Wood Fashion.

Společně s malým týmem pracuje v hornorakouském Mühlviertelu na uskutečnění myšlenky: 100% poctivé, ekologické oblečení pro moderní životní styl.

Další informace: Tisková zpráva_Wood-Fasion.pdf (wood-fashion.at)

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Wood Fashion
Guglwald 13
4191 Vorderweißenbach

mobilní +43 664 1671951
E-Mail info@wood-fashion.at
web www.wood-fashion.at
https://www.wood-fashion.at

Navštivte nás také na

navštiv naši fanouškovskou stránku na Facebooku navštiv nás na Instagram
kontaktní osoba
Dietmar Hehenberger


mobilní 664 3403111

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA