Hledám
Hledat
Zavřít

BIO Jungrind Fam. Nimmervoll

Traberg, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí

Pravidelně máme maso z farmy BioRind. Maso nabízíme v 5 a 10 kg smíšených obalech.

Vyrábíme naše vlastní těstoviny z nejlepších organických zrn a vajec z našich kuřat. NOODLES pro zvláštní příležitosti ...

Pod názvem „Kleines feines von der Wachtel“ nabízíme širokou škálu lahůdek ze 100% křepelčích vajec.

Náš rodinný podnik se nachází v krásném Mühlviertelu ve výšce 800 m nad mořem v obci Traberg.
Na naší ekologické farmě pěstujeme přibližně 60 hektarů travních porostů a chováme 35 kusů skotu plemen Fleckvieh a Charolais se svými mláďaty v ohrádce a na pastvině. Kromě křížení obou plemen pro masnou výrobu máme také malé stádo čistokrevných Charolais.
Od roku 2015 jsme ekologickou farmou.

Jsme
Peter
Radost z práce v přírodě, způsob, jakým zacházíme se zvířaty, a skutečnost, že dva dny nejsou stejné, mě nakonec vedly k převzetí stárnutí farmy mých rodičů. Pro mě a mou ženu bylo okamžitě jasné, že bychom chtěli nabídnout našim zvířatům to nejlepší možné a že bychom chtěli pěstovat louky podle biologického nápadu. Po mé zkoušce zemědělských pracovníků, přechodu na ekologické zemědělství, dlouhém plánování a drcení, jsme se konečně zabývali projektem krav bez tržní produkce mléka. Od roku 2015 se v naší nové stodole potulují četné krávy a jejich telata. Jsem hrdý na to, že každý den mohu optimalizovat, pracovat a podnikat a hodně si to užívám. Přes veškerou práci je pro naše dvě děti stále čas, a to je pro mě velmi důležité.
Sarah
Přestože jsem nevyrostl na žádné farmě, splnil jsem sen s naší ekologickou farmou. Obzvláště si užívám péči o zvířata, a tak se ukázalo, že se to stalo i mým úkolem. Oceňuji příležitost uvědomit si sebe a být kreativní. Za malé bílé plemeno vděčím svému nadšení pro velký bílý Charolais skot. Se spoustou srdce doprovázím každé jedno zvíře od narození po porážku a vím, že náš dobytek má vždy dobrý život, což je pro nás velmi důležité. Zvláštní pozornost přikládám každodennímu kontaktu s našimi zvířaty, každé z nich má své vlastní jméno a vždy si udělám čas na poškrábání zádů na minutu nebo dvě.

... z prodeje farmy po předchozí domluvě!

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vhodné za každého počasí

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


BIO Jungrind Fam. Nimmervoll
Oberwaldschlag 6
4183 Traberg

mobilní +43 664 1400424
E-Mail office@biojungrind.at
web www.biojungrind.at
https://www.biojungrind.at

kontaktní osoba
Sarah & Peter Nimmervoll

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA