Hledám
Hledat
Zavřít

Junglammhof Pühringer

Traberg, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí

Vydatné čerstvé masné výrobky z mladého jehněčího masa Z prodeje na nádvoří od 15:00 do 19:00, Linz Südbahnhof Fri a od 7:00 do 12:00.
Na naší farmě v Mühlviertelu poblíž Trabergu udržujeme ovce Merino ve volném výběhu stabilní od roku 1996. Počínaje 5 ovcemi se naše stádo rozrostlo na 350 zvířat.
Naše ovce a jehňata jsou chována druhově vhodným způsobem s láskou a péčí. Hygienické předpisy a předpisy o dobrých životních podmínkách zvířat jsou přísně dodržovány a pravidelně kontrolovány.
Bahnice jsou chovány ve volném výběhu, tj. ovce mohou zůstat venku i ve stodole. V kopcovitém Mühlviertelu zvířata vyrůstají v přirozeném prostředí bez stresu. U vysoce kvalitního krmiva garantujeme nejlepší kvalitu - přímo od výrobce.
Máme vlastní porážkovou místnost, která byla postavena podle přísných norem EU a je neustále aktualizována. Ve věku 5 měsíců jsou naše mladá jehňata bez stresu poražena na vlastním jatkách farmy a poté zpracována na čerstvé maso. Tímto způsobem docházíme k tomu, že „typická chuť ovcí“ známá z dřívějších dob se u masa nemůže vyskytnout.

Z prodeje farmy Fr. 15-19
Linz Südbahnhof Pá & So 7:00 - 12:00

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • AMA region zážitků
  • Vhodné za každého počasí

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Junglammhof Pühringer
Unterwaldschlag 8
4183 Traberg

telefon +43 7218 271
mobilní +43 699 10438804
E-Mail junglamm.puehringer@aon.at
web www.junglammhof.at
https://www.junglammhof.at

kontaktní osoba
rodina Pühringer

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA