Hledám
Hledat
Zavřít

ACE Consulting GmbH

Ried im Innkreis, Oberösterreich, Österreich

ACE CONSULTING GMBH

Jako poskytovatel komplexních služeb v oblasti manažerského a personálního poradenství vidí společnost ACE consulting GmbH svůj úkol v tom, že zaručuje profesionální personální práci za pevné, kalkulovatelné a transparentní ceny.
Spektrum služeb orientovaných na zákazníka a trh sahá od vyhledávání a výběru zaměstnanců pro trvalé umístění a zajištění personálu přes vypracování koncepcí personálního rozvoje a personálního marketingu až po komplexní řízení projektů a procesů.

Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti manažerského a personálního poradenství disponujeme potřebnými odbornými znalostmi a komplexním know-how pro profesionální realizaci vašich požadavků.

Velký význam přikládáme:

Čestnost a poctivost jsou pro nás klíčové při jednání se zákazníky, zaměstnanci a dodavateli.

Spokojenost zákazníků: Základ našeho úspěchu vidíme nejen v naplnění očekávání našich zákazníků, ale i v jejich překonání.

Zlepšování a inovace: Naší silnou stránkou jsou na jedné straně dlouholeté zkušenosti, které máme v oblasti manažerského a personálního poradenství, a na straně druhé naše snaha realizovat tržně orientované inovace v našem oboru. Neustálé zlepšování výkonnosti v oblasti kvality, služeb, produktivity a řízení času považujeme za hlavní součást našich podnikatelských aktivit.
dny pracovního klidu / zavírací dny
  • Sobota
  • Neděle
  • svátek
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


ACE Consulting GmbH
Kirchengasse 15
4910 Ried im Innkreis

telefon +43 5 0257 - 410
E-Mail ried@acejobs.eu
web acejobs.eu
https://acejobs.eu

Navštivte nás také na

navštiv naši fanouškovskou stránku na Facebooku

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA