Hledám
Hledat
Zavřít

Jezdecká zážitková akademie Mühlviertler Kernland

St. Oswald bei Freistadt, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí
  • vhodné pro skupiny

V krajině něžně kulatých kopců v srdci Mühlviertelu se vše točí kolem koní. Region si za svůj úkol vybral, jak se mnohé naučit s přívětivými čtyřnožci i od nich. Vy, milí hosté, buďte srdečně vítáni! Jako přátelé, jezdci a lidé, kteří si společně s koňmi chtějí užít pohyb, práci, sport a zábavu.   
​ Pohostinnost, srdečnost a kvalitu najdete v regionu Mühlviertler Kernland nejen v jezdeckých podnicích, ale také v kontaktu s velkými čtyřnožci, kteří nám jsou vyrovnanými partnery ve všech oblastech koňských sportů a terapie. Koně u nás chováme s respektem a v prostřední, které odpovídá jejich potřebám. Podobně i naši hosté u nás najdou více než jen dovolenou. Zde načerpáte sílu, energii a radost z pěkných zážitků. Rádi Vás přivítáme – ať už s koněm či bez něj. Zveme Vás, abyste si udělali obrázek o tom, že štěstí tohoto světa nevnímá člověk jen z koňského hřbetu, nýbrž že je skýtají i četná setkání s koňmi.   
 
Každý, kdo se vydá na cestu s koněm, vydá se na cestu k sobě samému. V jezdecké akademii Mühlviertler Kernland Vás na cestách budou doprovázet kvalifikovaní trenéři, instruktoři jezdectví a další milovníci koní. Rozmanitá nabídka poznávání koní a s koňmi uprostřed krásné krajiny nadchne hosty i domácí. Recept je jednoduchý: ¾ životní kvality pro koně a člověka doplněná o pozornost, provázanost s tradicí, bezpečí a srdečnost.
To vše pak tvoří jezdecký region, v němž se lidé a koně cítí stejně dobře a mohou kus své cesty urazit společně. V doprovodu, s poradenstvím a podporou. Ať už krátký úvod, kvalifikační kurz nebo další vzdělávání, poznávání sebe sama či rozvoj osobnosti – ponořte se do světa koní a objevte nové stránky života.      
 
 
Mühlviertler Kernland je také rájem pro putující jezdce, kteří přijíždí s vlastními nebo zapůjčenými koňmi. Tady se nacházíte v centru více než 1.000 značených hippostezek.
 
Těšíme se na Vás a Vaše čtyř- a dvounohé druhy. Pro nás milovníky koní v Mühlviertler Kernland znamená dobrý vztah mezi člověkem a koněm, když se snažíme koním přibližovat jako nádherným zvířatům a když člověk neustává v tom, aby se učil od koní a s koňmi! Přibližte se i Vy – koním jako ušlechtilým zvířatům, sobě i jedinečné jezdecké akademii Reit-Erlebnis-Akademie Mühlviertler Kernland.  

kontakt & servis


Jezdecká zážitková akademie Mühlviertler Kernland
Florenthein 6 a
4271 St. Oswald bei Freistadt

mobilní +43 664 75045515
E-Mail birgit.leitner3008@icloud.com
web www.reit-erlebnis-akademie.at
http://www.reit-erlebnis-akademie.at

Navštivte nás také na

navštiv naši fanouškovskou stránku na Facebooku
kontaktní osoba
paní Birgit Hennerbichler
Florenthein 6 a
4271 St. Oswald bei Freistadt

mobilní +43 664 75045515
E-Mail birgit.leitner3008@icloud.com
web www.reit-erlebnis-akademie.at/

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA