Hledám
Hledat
Zavřít

Wanderreithof Heimelsteiner

Pabneukirchen, Oberösterreich, Österreich
Název domu "Heimelsteiner" znamená útulnou a důvěrnou atmosféru. V našem jezdeckém centru jste vítáni jako trailový jezdec, rodina i začátečník. Budeme vás provázet od první lekce až po to, že se stanete trailovým jezdcem s dobrým sedlem.

Můžete se těšit na naše spolehlivé koně plemene teplokrevník. Jsou chováni v otevřených stájích, které jsou přátelské ke koním, a proto jsou obeznámeni se zvláštnostmi denní i noční přírody, díky čemuž je každá trailová jízda nádherným zážitkem.

Trailové vyjížďky jsou možné v jakémkoli ročním období s vlastním koněm nebo s jedním z našich bezpečných trailových koní. Více než 500 kilometrů značených jezdeckých stezek v nádherné přírodě vám poskytne netušenou svobodu.

Budeme vás provázet od první lekce až po to, že se stanete zkušeným trailovým jezdcem. Umístění jízdárny
Naše tradiční jezdecká farma se nachází v kopcovité krajině Mühlviertelu na klidném místě orientovaném na jih. Je obklopena lesy, loukami a žulovými kameny, s výhledem na údolí Dunaje a Alpy.

Vybavení jezdeckého statku
2 dvoulůžkové pokoje se sprchou, odděleným WC, satelitní TV a ADSL připojením k internetu, 1 rodinná jednotka skládající se ze 2 dvoulůžkových pokojů s koupelnou a odděleným WC, solárium, 4 pokoje pro mládež, celkem 30 lůžek, útulný jezdecký salonek, novinka: pro vaši dovolenou na útěku přenocování v chatě strýčka Toma, boxy pro hosty, pastviny pro vaše koně, grilovací plochy, prolézačky pro děti.

Stravování v jezdecké stáji
Rozmazlujeme vás čerstvě uvařenými regionálními jídly, většina produktů pochází z ekologických farem v regionu, na požádání vám rádi nabídneme i plnou penzi.

Obecné informace o jezdeckém centru
Naši koně jsou chováni v otevřených stájích, takže poznávají zvláštnosti přírody ve dne i v noci, díky čemuž je každá vyjížďka na trailu nádherným zážitkem. Více než 500 km dobře značených jezdeckých stezek v oblasti Mühlviertler Alm v nádherné krajině vám poskytne netušenou svobodu.

Zvláštnosti jezdeckého centra
I pro nejezdce v rodině bude dovolená nezapomenutelným zážitkem. Flexibilní organizace vyjížděk nebo časů vyjížděk pro vaše děti umožňuje dostatek času na společné aktivity a výlety. Na vaši návštěvu čeká mnoho volnočasových aktivit v bezprostřední blízkosti. Během prázdninové sezóny budou vaše děti pod dohledem našeho kvalifikovaného týmu péče o děti a mohou se účastnit široké nabídky prázdninových aktivit.
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
informace o jízdě na koni
  • hodiny jízdy na koni
specialista na
  • specialista na drezúrní ježdění
  • specialista na dětské kempy s jízdou na koni
  • specialista na vyjížďky
vybavení
  • místo odpočinku pro koně a jezdce
  • plocha pro jízdu na koni
  • boxy pro ustájení cizích koní: 12
  • jezdit na koni
  • zajištěné stravování

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Wanderreithof Heimelsteiner
Wetzelsberg 14
4363 Pabneukirchen

telefon +43 7265 5264
E-Mail reiturlaub@heimelsteiner.at
web www.heimelsteiner.at
http://www.heimelsteiner.at

kontaktní osoba
rodina Holzweber

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA