Hledám
Hledat
Zavřít

St. Wolfganger Marmeladenkuchl

St. Wolfgang im Salzkammergut, Oberösterreich, Österreich
KOLOVÉ KREKRY A SLANINOVÝ DŽEM"

V "Marmeladenkuchl" v St. Wolfgangu se neprodávají jen sladké malinové džemy, klasikou na pultech jsou také domácí pochutiny a ohnivé čatní. Za britskou příchuť obchodu je zodpovědná Elizabeth Eichenauerová - pravá Londýňanka. Ronald Eichenauer je zodpovědný za regionálnost ...

Všechny džemy, čatní a omáčky, od slaninového džemu po marinády na grilování, se vaří a připravují v předváděcí kuchyni v prodejně. "Zákazníci mohou sledovat, jak vznikají naše regionální i mezinárodní produkty," vysvětluje Ronald Eichenauer. "Používáme pouze regionální suroviny z okolních trhů." Čerstvost a kvalita jsou v "Marmeladenkuchlu" na prvním místě, ale velkou roli hraje také kreativita a mezinárodnost výrobků. Mnozí hosté oceňují zejména domácí sirupy, jako je cola s fruktózou, limonáda z tropického ovoce nebo naprosto oblíbený "slaninový džem"!

Za těmito recepty stojí Elizabeth Eichenauerová. To, co má v Anglii dlouhou tradici a je známé jako "bacon jam", je ve Svatém Wolfgangu v módě. Pomazánka ze slaniny, opečené cibule a trochy cukru - zní to neobvykle, ale chutná božsky.

Vyzkoušet byste měli také bylinkové hořčice a octy. Báseň! Vše, co se v obchodě vyrábí, můžete také ochutnat. Takže pokud sem zavítáte, měli byste si s sebou vzít trochu času. Vyplatí se to ...

Všeobecné
  • Vše s sebou / Take Away
  • vlastní produkty
Informace o vybavení pokoje
  • indoor, indoorový: 1 Místa k sezení
možnosti placení
Jiné možnosti platby
placení v hotovosti
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vhodné za každého počasí
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

Bezbariérový přístup: Nejsou splněny všechny body zákonné rakouské normy. V podstatě je tento objekt bezbariérový a není potřeba asistence.

kontakt & servis


St. Wolfganger Marmeladenkuchl
Markt 48
5360 St. Wolfgang im Salzkammergut

telefon +43 660 4801617
E-Mail office@ilovestwolfgang.at
web www.ilovestwolfgang.at/
https://www.ilovestwolfgang.at/

kontaktní osoba
pan Ronald Eichenauer

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA