Hledám
Hledat
Zavřít

Gasthof Frixeder

Utzenaich, Oberösterreich, Österreich
Typický hostinec Innviertler s pokrmy regionální, ale i mezinárodní kuchyně. Chřest je v našem hostinci k dostání pouze tehdy, pokud je možné jej získat z Horního Rakouska. Totéž platí i pro další sezónní produkty, jako jsou lišky, jahody, ... . Většinu masa získáváme z našich regionálních jatek (Großfurtner, Landhof, ...). Naše produkty, jako je hovězí a vepřové maso z Großfurtneru a Landhofu, pálenka z Donningeru a Zehetneru a slanina z Zehetneru, pocházejí z regionu.
Samozřejmě máme také domácí produkty, jako je šťáva z meduňky, šťáva z černého bezu, rybízová šťáva, švestková povidla, ořechová pálenka, ostružinový likér a různá sezónní zelenina a ovoce z naší vlastní zeleninové a bylinkové zahrady.

Naše farma nabízí prostory pro skupiny od 20 do 200 osob. Nabízíme široký výběr z našeho à la carte menu nebo speciálních sezónních menu. Obzvláště oblíbené jsou naše Bratl in der Rein, které nabízíme v různých cenových relacích, a naše flambované zmrzlinové palačinky, které flambuje sám šéfkuchař přímo u stolu.
Informace o vybavení pokoje
  • indoor, indoorový: 250 Místa k sezení
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Gasthof Frixeder
Ringstraße 4
4972 Utzenaich

telefon +43 7751 8278
fax +43 7751 8278 - 5
E-Mail office@gasthof-frixeder.at
web www.gasthof-frixeder.at/
http://www.gasthof-frixeder.at/

kontaktní osoba
pan Kurt Frixeder

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA