Hledám
Hledat
Zavřít

Grünbach

Grünbach, Oberösterreich, Österreich
Gotický kostel sv. Michaela rádi navštěvují milovníci umění - jeho okolí je považováno za místo se zvláštní energií a nabízí nádherný výhled až na předhůří Alp. V gotickém kostele sv. Michaela (St. Michael ob Rauchenödtob) můžete obdivovat křídlový oltář z roku 1517. V oltářní skříni se nacházejí postavy sv. Michaela , sv. Mikuláše a sv. Štěpána. Po celou dobu nebyly na oltáři prováděny žádné změny, což milovníci umění obzvlášť ocení.

Území obce Grünbach s rozlehlými lesy a nadmořskou výškou až 900 m je známé pro svou rozmanitost hub. Budete překvapeni a nadšeni, kolik druhů je jedlých. Hostinec Forellenwirt v Mitterbachu , který se specializuje na pstruhy, pořádá každý rok tři výstavy hub s profesionálním poradenstvím. Naši houbařští experti vás samozřejmě rádi doprovodí i při sbírání hub (kontakt: Forellenwirt Mitterbach tel. 07942/72804). Milovníci rybaření si zde mohou vylovit z rybníka vlastní pstruhy.

Po náročné pěší túře nebo po dlouhém výletu na kole se můžete příjemně osvěžit v rybníku Grünbach (je přímo v centru obce). Lodička s vesly je k dispozici zdarma. Sportovní nadšenci si mohou zahrát tenis, plážový volejbal nebo stolní tenis.
​​

kontakt & servis


Grünbach
Gemeindeamt Grünbach
Marktplatz 1
4264 Grünbach

telefon +43 7942 72813
E-Mail gemeinde@gruenbach.ooe.gv.at
web www.muehlviertel-urlaub.at
https://www.muehlviertel-urlaub.at

Navštivte nás také na

Navštivte naši stránku na Wikipedii

Mluvíme následujícími jazyky

německý
anglicky

powered by TOURDATA