Hledám
Hledat
Zavřít

Braunau na Innu

Braunau am Inn, Oberösterreich, Österreich
Největší město regionu Innviertel, které leží přímo na bavorské hranici, stojí za návštěvu v každém ročním období. Ať už se rozhodnete pro spontánní CESTU MĚSTEM, naplánujete si delší CYKLISTICKÝ VÝLET nebo si Braunau vyberete jako výchozí bod pro nejrůznější VÝLETY po regionu.
Největší město Innské čtvrti - přímo na bavorské hranici, který se vyplatí navštívit, ať už je jakékoli roční období. Ať už se rozhodnete pro spontánní PROHLÍDKU MĚSTA, nebo dálkovou CYKLOTÚRU nebo si Braunau zvolíte jako výchozí bod pro rozmanité VÝLETY v regionu.

Úzké uličky, impozantní budovy stejně jako malebné GOTICKÉ NÁMĚSTÍ propůjčují městečku nezapomenutelný vzhled a vzbuzují v hostech zvědavost dozvědět se o působivé historii města více. Dominantou města je FARNÍ KOSTEL SV. Stephan s jednou z nejvyšších věží v Rakousku. Návštívili už jste někdy městskou koupelnu? V Braunau se nacháze v celém Rakousku jediné středověké koupelnové muzeum - VORDERBAD. Kulturní dům „Gugg“, je dějištěm nadregionální KULTURNÍ SCÉNY.

K prohlížení VÝLOH lákají malé milé obchůdky, stejně jako moderní nákupní centra. Sortiment LABUŽNICKÝCH výrobků sahá od originálních innských specialit až po jemné gurmetské pochoutky.

Také pro cyklisty požitkáře milovníky přírody je oblast okolo Braunau skutečným rájem, INNSKÁ a TAUERNSKÁ CYKLOSTEZKA vedou podél "Evropské rezervace Unterer Inn".

Přejeme Vám nezapomenutelný pobyt!

  • 17.438obyvatel

  • 25 km²plocha

  • 352 m nadmořská výška

  • 48.26, 13.03GPS souřadnice

Nejen centrální poloha mezi Lincem a Mnichovem, potažmo mezi Salcburkem a Pasovem dělá z Braunau na Innu atraktivní výletní cíl v každém ročním období.

*Z VÍDNĚ, LINCE: Po dálnici Innkreisautobahn A8 Sjezd Ort/Innkreis dále po B148 směrem na Braunau nebo po dálnici A8 sjezd Ried/Innkreis dále B141 - B148

*ZE SALCBURKU: Přes Mattighofen po B147, přes Oberndorf u Salcburku po B156 do Braunau

*Z PASOVA: Po dálnici A3 - B12 přes Simbach, po B143 - B148

*Z MNICHOVA: Po B12 - A94 směr Mühldorf, Simbach

AUTOBUSY: K parkování je k dispozici autobusové nádraží poblíž centra. Další nástupní a výstupní možnosti se nacházejí přímo před starým mostem přes Inn (Alte Innbrücke), (parkoviště u hostince "Stadtgasthaus Schnaitl"). Hraniční přechod Braunau/Simbach (D) je pro autobusy přístupný jen přes Altheimskou státní silnici/Nový most přes Inn (Neue Innbrücke). Prohlédněte si také pravý sloupeček "skupinové cesty".
Nádraží Braunau leží poblíž centra, navíc je k dispozici pravidelné spojení městkými autobusy.

*Z VÍDNĚ, LINCE: přes Wels - Neumarkt-Kallham - Braunau
*ZE SALCBURKU: přes Steindorf bei Straßwalchen - Braunau
*Z PASOVA: přes Neumark-Kallham - Braunau
*Z MNICHOVA: přes Mühldorf (D) - Braunau
*letiště Salcburk - Braunau cca. 60 km
*letiště Linec - Braunau cca. 110 km
*letiště Mnichov - Braunau cca. 110 km

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

kontakt & servis


Braunau na Innu
Tourismusverband Entdeckerviertel
Theatergasse 3
5280 Braunau am Inn

telefon +43 7722 62644
fax +43 7722 62644 - 14
E-Mail info@entdeckerviertel.at
web www.braunau-simbach.info
https://www.braunau-simbach.info

Navštivte nás také na

navštiv naši fanouškovskou stránku na Facebooku navštiv nás na Twitteru náš videokanál na Youtube Navštivte naši stránku na Wikipedii

Mluvíme následujícími jazyky

německý
anglicky

powered by TOURDATA