Hledám
Hledat
Zavřít

Lázně Cabrio-Therme v Bad Schallerbachu

Stinné palmoví, plážové bary skýtající osvěžení a již po několika plaveckých tempech v teplé termální vodě příjemné uvolnění.

To vše najdete pod jednou střechou, která se jako kabriolet otevírá za slunečného počasí a skýtá pak přímý průhled na blankytné nebe. Tropicana v termálních lázních EurothermenResort Bad Schallerbach je skutečně něco takového jako "Cabrio-Therme". Když je nebe bez mráčků, zve k návštěvě Horního Rakouska jihomořská oáza pod širým nebem. Pokud sv. Petr změní plány, uzavře se skleněná kopule a idyla jižních moří nabízí i nadále nerušenou romantiku mezi palmami. Dalším zlatým hřebem je šest metrů vysoké mořské akvárium s jeskyní. Plavat s rybami se v Bad Schallerbachu stává okřídleným příslovím.

Hornorakouská centrála cestovního ruchu, Informace
Freistädter Straße 119
4041 Linz

Telefon +43 732 221022
E-Mail info@hornirakousko.at
Web www.hornirakousko.cz/

Související doporučení:

Bad Schallerbach

Tropicana – termální lázne Cabrio

Pocit jižního moře a relaxace pod palmami. Celoročně a uprostřed Horního Rakouska. Sen? Ne, spíše sen. Protože s prvními rakouskými kabrioletovými lázněmi "Tropicana" vznikla relaxační oáza v superlativech. Přijímáme poukázky Vitalwelt. 

více k tomu
Bad Schallerbach

AusZeit – svet saunování

Nechte každodenní život venku, odpočiňte si a ciťte se na jeden den dobře. Ve zcela nově vybudované a bohatě vybavené horské saunové vesničce "AusZeit" s více než 40 relaxačními a wellness atrakcemi to není žádný problém. Přijímáme poukázky…

více k tomu
Bad Schallerbach

Botanica Park Bad Schallerbach

V 22hektarovém parku Botanica přímo u resortu EurothermenResort Bad Schallerbach najdou rodiče i děti dostatek prostoru pro pohyb. Bývalý lázeňský park, který byl v roce 2009 dějištěm hornorakouské regionální zahradnické výstavy Botanica, je pestrý a…

více k tomu