Hledám
Hledat
Zavřít

Pivovar Aspach Ges.mbH

Aspach, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí

Pivo Aspacher Urbräu, vařené v souladu s bavorským zákonem o čistotě z roku 1516, zaručuje milovníkům piva dokonalý požitek z pití. Malý soukromý pivovar v Horním Rakousku se vyznačuje kvalitou, nikoliv kvantitou. Pivovar Aspach je typickým soukromým pivovarem s mottem "malý, ale pěkný". Kvalita a dobrý zákaznický servis zde stále stojí na prvním místě.
Preishuber Günther v pivovaru Aspach od roku 1994
Zvláště nyní, v době, kdy se jasně zdůrazňuje význam, důležitost a nezbytnost regionality, mohou být obyvatelé Aspachu na svůj pivovar hrdí.
Pivovarnictví začalo v roce 1777 v hostinském pivovaru, který vlastnila rodina Dirmayerů, po níž následovala rodina Gurtnerů. Sňatkem Kerszentia Gurtnera a sládka Hanse Hofmanna v roce 1909 se pivovar začal rozvíjet. Zejména sedmdesátá a osmdesátá léta 20. století byla rozhodující pro současnou velikost pivovaru.

V roce 1990 převzal pivovar od rodiny Hofmannů August Starzinger. Po rozsáhlých investicích a rekonstrukcích byl v roce 2012 pověřen Günther Preishuber, aby pivovar uvedl do souladu s potravinářským standardem IFS, což se podařilo ještě téhož roku. Günther se poté rozhodl vyučit sládkem a nastoupil do učení, které mělo být základním kamenem pro vedení pivovaru.

Do nápojové skupiny Starzinger patří nejen piva jako Aspacher Urbräu a Bräu am Berg, ale také značky jako Schartner Bombe - rakouská chuťová bomba, vysoce mineralizované minerální vody Long Life a Juvina, stejně jako minerální voda Frankenmarkter a limonády Frankenmarkter bez cukru.

Pivovar Aspach vaří pro Lidl také pivo Gletscher Bräu.
Naše piva a všechny výrobky nápojové skupiny Starzinger jsou k dostání přímo v pivovaru Aspach. Nabízíme chlazené točené pivo i odpovídající párty vybavení pro oslavy a večírky všech velikostí.
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
možnosti placení
Jiné možnosti platby
placení v hotovosti
  • Vhodné za každého počasí

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Pivovar Aspach Ges.mbH
Mettmacher Straße 5
5252 Aspach

telefon +43 7684 6444 - 75
mobilní +43 650 2747445
E-Mail office@starzinger.at
web www.starzinger.at
http://www.starzinger.at

kontaktní osoba
Brauerei Aspach
Mettmacher Straße 5
5252 Aspach

telefon +43 7684 6444 - 75
mobilní +43 650 2747445
E-Mail office@starzinger.at
web www.starzinger.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA