Hledám
Hledat
Zavřít

Mieze Schindler 1925

St. Wolfgang im Salzkammergut, Oberösterreich, Österreich

SLANINA S HRUŠKOVÝM SEKTEM!

Nedaleko Kräuterhausu v St. Wolfgangu si dole v "Mieze Schindler" můžete vychutnat staré rakouské pochoutky s "jemnou kapkou", zatímco nahoře si můžete užít luxusní dovolenou v rekreačním bytě. Úspěšný koncept stravování od Elizabeth a Ronalda Eichenauerových.

Zatímco v horních patrech honosně a stylově zrekonstruovaného měšťanského domu se pronajímají luxusní byty, v originálně zařízené hospodě v uličce si můžete vychutnat skutečně rustikální a stylové jídlo. Směs vinárny a "slaninového butiku" je asi nejlepší způsob, jak restauraci popsat.

Můžete si zde pochutnat na specialitách z celého Rakouska, přesněji řečeno ze "starého Rakouska a jeho bývalých korunních zemí": vynikající lahůdky z Jižního Tyrolska spolu s vynikajícími regionálními produkty ze Solné komory, jako je například "Hallstattská šunka" od firmy Zauner z Hallstattu - mangalická šunka, která rok zrála v soli. K tomu klasika jako domácí Liptauer, "Erdäpfelkas" nebo "a echte Bratlfettn". Nabídku doplňují vybrané vinné speciality z Rakouska a Jižního Tyrolska. "Osobně mám obzvlášť rád slaninu od Koflera, kterou doprovází sklenka "Puszty Libré". Ale k slanině lze doporučit i sklenku hruškového sektu. Nebo obojí," směje se Ronald Eichenauer.

Mimochodem, "Mieze Schindler" je stará zahradní odrůda jahod, která se nepěstuje kvůli výnosu, ale kvůli chuti. Název rozhodně slibuje, co zde můžete očekávat: jen tu nejlepší kvalitu.

Více informací na: facebook.com/miezeschindler1925

dny pracovního klidu / zavírací dny
  • Pondělí
  • Úterý
Všeobecné
  • Vše s sebou / Take Away
Informace o vybavení pokoje
  • indoor, indoorový: 3 Místa k sezení
možnosti placení
Jiné možnosti platby
placení v hotovosti
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vhodné za každého počasí
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

Bezbariérový přístup: Nejsou splněny všechny body zákonné rakouské normy. V podstatě je tento objekt bezbariérový a není potřeba asistence.

kontakt & servis


Mieze Schindler 1925
Markt 11
5360 St. Wolfgang im Salzkammergut

telefon +43 660 4801617
E-Mail office@ilovestwolfgang.at
web www.ilovestwolfgang.at/
https://www.ilovestwolfgang.at/

kontaktní osoba
pan Ronald Eichenauer

Mluvíme následujícími jazyky

německý
anglicky

powered by TOURDATA