Hledám
Hledat
Zavřít

Friedlieb und Töchter

Linz, Oberösterreich, Österreich
  • zahrada pro hosty

Vřelé přivítání! Udělejte si pohodlí a vyberte si něco dobrého z jídelního lístku a/nebo z naší vitríny.
Pravděpodobně si říkáte: Kdo je vlastně ten Friedlieb? Ten dobrý muž není nikdo jiný než objevitel alkaloidu, který nám, milovníkům kávy, přináší tolik potěšení, zvyšuje naši bdělost a soustředěnost, podporuje náš metabolismus a jednoduše nám v nejznámějším a nejoblíbenějším kulturním nápoji na světě tak dobře chutná: kofein.Friedlieb Ferdinand Runge ho objevil na popud svého přítele Johanna Wolfganga von Goetheho, a kdo ví, možná právě kofeinu vděčíme za mnohá úžasná díla těchto dvou pánů...

Ať už je to jakkoli, faktem je, že u nás v kavárně, která byla poprvé zmíněna jako pekárna už v roce 1555, se vše točí kolem kultovního kofeinového nápoje, a proto se považujeme za ideové dcery Friedliebovy. A v každém případě jsme sestry duchem! Ale dost slov - doufáme, že cítíte, ochutnáváte a vidíte, že Friedlieb and Daughters se liší od běžného zaběhnutého nápoje.

Vkládáme do něj srdce a duši, spoustu radosti, energie a nadšení. Pečeme a vaříme z čerstvých a kvalitních surovin, pokud možno regionálních a bio, ale vždy námi kriticky prověřených, ručně vybraných a připravených v naší vlastní kuchyni. Nepoužíváme u nás žádné směsi na pečení ani polotovary, velké dcery čestné slovo!

Út-Pá 10:00-19:00 hod.; So 10:00-18:00 hod.

dny pracovního klidu / zavírací dny
  • Pondělí
  • Neděle
  • svátek
Informace o vybavení pokoje
  • indoor, indoorový: 17 Místa k sezení
  • Zahrada pro hosty
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vhodné s přáteli

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Friedlieb und Töchter
Altstadt 5
4020 Linz

telefon +43 732 220522
E-Mail hallo@friedlieb.at
web www.friedlieb.at
http://www.friedlieb.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA