Hledám
Hledat
Zavřít

Café Ployer

Schwand im Innkreis, Oberösterreich, Österreich
Schwand se nachází mezi městy Braunau (13 km) a Burghausen (15 km) a je oblíbeným výletním místem. Název Schwand pochází ze slova "schwenden", což znamená kácet dříví, a pochází z doby, kdy byla tato oblast vykácena a zrekultivována na pole a louky. Krásná oblast vybízí k odpočinku na dlouhých procházkách. Návštěva gotického farního kostela svatého Jana Křtitele je vítaným zpestřením volnočasových aktivit. První zmínka o kostele pochází z roku 1390. Kostelní věž byla postavena v roce 1497 z kamenů nedalekého zbořeného hradu Ratzlburg. Obec Schwand se stala velmi známou, v neposlední řadě díky klubu stock-car a klubu judo (mistři země). Více informací najdete na domovské stránce obce Schwand im Innkreis.

Volnočasové aktivity:
V okolí se nachází: pěší turistika (fitness stezka, turistická stezka), cykloturistika (značená cyklostezka), sportovní hřiště s dětským hřištěm, hřiště na plážový volejbal, každoroční závody stock-car na přelomu srpna a září, judo klub.

Sousední obce:
Neukirchen a.d.E., Handenberg, Gilgenberg a.W., Überackern
dny pracovního klidu / zavírací dny
  • Neděle
  • svátek
Všeobecné
  • snídaně
  • brunch, snídaně a oběd v jednom
  • vlastní produkty
jídelní lístek / CZ: Fremdsprachen
  • německý
nadmořská výška

423 m

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

Bezbariérový přístup: Nejsou splněny všechny body zákonné rakouské normy. V podstatě je tento objekt bezbariérový a není potřeba asistence.

jiné informace
  • WC pro invalidy v prostoru restaurace

kontakt & servis


Café Ployer
Bäckerstraße 1
5134 Schwand im Innkreis

telefon +43 7728 204

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA